X Xeonf Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:09 #1 Daha çok oyun oynayacağım. Hangi laptopu önerirsiniz?
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite Dün 23:22 #2 Xeonf dedi: Daha çok oyun oynayacağım. Hangi laptopu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Maximum kaça çıkabilirsiniz.
Xeonf dedi: Daha çok oyun oynayacağım. Hangi laptopu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Maximum kaça çıkabilirsiniz.
X Xeonf Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:32 #3 Madara Uchia dedi: Maximum kaça çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 38'de kalırım daha da çıkamam.
Madara Uchia dedi: Maximum kaça çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 38'de kalırım daha da çıkamam.
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite Dün 23:36 #4 Xeonf dedi: 38'de kalırım daha da çıkamam. Genişletmek için tıkla... ACER Nitro Lite Intel Core i5-13420H 16GB 512GB SSD RT... - Ucuzbudur bunu bulabildim bence güzel bir laptop alıp almamak size kalmış. Xeonf dedi: 38'de kalırım daha da çıkamam. Genişletmek için tıkla... Hocam illaki laptopmu ben laptoptan pek anlamam masaüstü bilgisayar benim alanım yani benim önerdiğimi almayın bence yarın yeni konu açıp orada sorun veya konuyu öne çıkarın. Son düzenleme: Dün 23:45
Xeonf dedi: 38'de kalırım daha da çıkamam. Genişletmek için tıkla... ACER Nitro Lite Intel Core i5-13420H 16GB 512GB SSD RT... - Ucuzbudur bunu bulabildim bence güzel bir laptop alıp almamak size kalmış. Xeonf dedi: 38'de kalırım daha da çıkamam. Genişletmek için tıkla... Hocam illaki laptopmu ben laptoptan pek anlamam masaüstü bilgisayar benim alanım yani benim önerdiğimi almayın bence yarın yeni konu açıp orada sorun veya konuyu öne çıkarın.