Arkadaşlar merhaba. Ben bu ay içinde bir monitör alacağım. Alacağım monitör OLED olacak ve büyük ihtimalle ya AW3423DWf ya da LG 27GR95-E olacak. Hangisini alayım? Başka öneriniz varsa bütçem 38bin TL.
AW3423DWF ile OLED G8 arasinda 10K'lik fark yok. OLED G8'i de dusunebilirsin. Yazilimsal sikintilari vardi ama 1-2 kisiden giderildigine dair yorumlar gormustum.
AW3423DWf ile OLED G8 arasinda 10K'lik fark yok. OLED g8'i de dusunebilirsin. Yazilimsal sikintilari vardi ama 1-2 kisiden giderildigine dair yorumlar gormustum.
G8 yanık durumu çok fazla. Text fringing de çok sıklıkla oluyor diye biliyorum. G6 ve MSI'ı inceledim. Çok beğenmedim. Bu iki monitörden hangisini önerirsiniz? Text fringing ı önlemek için neler yapılabilir.
@Katil_Civciv1 AW3423DWF ile OLED G6 ve 271QPX'i kiyaslayamayiz cunku birisi ultrawide iken diger ikisi 16:9, ayrica AW3423DWF Gen 1 QD-OLED iken OLED G6 ve 271QPX Gen 3 QD-OLED, yani daha yeniler.
@Katil_Civciv1 AW3423DWf ile OLED G6 ve 271Qpx'i kiyaslayamayiz cunku birisi ultrawide iken diger ikisi 16:9, ayrica AW3423DWf gen 1 qd-OLED iken OLED G6 ve 271qpx gen 3 qd-OLED, yani daha yeniler.
Ultrawide monitörler daha çok hoşuma gidiyor. MSI harika bir monitör ama standı ve kendisi çok kötü duruyor. OLED'lerde gen bu kadar önemli mi? Size attığım MSI monitör de galiba 1.gen çünkü aynı özellikleri paylaşıyor.