38 Bin TL'ye R5 7600 sistem toplama

Metekhan777

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC topluyorum. Hem oyun için, hem render işlemleri için kullanacağım. Oyun açısından RT bazen kullanırım ama yüksek ayarda olması şart değil. Büyük olasılıkla sistemi 2K'da kullanacağım. Unreal Engine, Blender(biliyorum bu kart Blender'da kötü) ve video edit yapacağım. Sistemi ileriyi düşünerek topladım. Burası şu an 38K yapıyor. Bütçe 42K.

XFX Radeon RX 7900 XT Speedster MERC 310 20GB GDDR6 320 Bit Ekran Kartı

https://www.hepsiburada.com/amd-ryz...raith-stealth-sogutucu-dahil-pm-HBC00003NVRE4

Amazon.com.tr

Kingston NV2 1TB 3500MB/2100MBs NVMe PCIe M2 SSD (SNV2S/1000G) (Kingston Türkiye Garantili) | Teknobiyotik

Cougar Bxm-850 850w 80 Plus Bronze Modüler Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gigabyte B650M DS3H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik

İşlemci tarafında X'li olanı tercih etmedim çünkü hem daha pahalı, hem TDP'si daha yüksek. Eğer bu işlemciyi bu kartla kullanırsam 1080P'de darboğaz yapabilir mi? (bir süreliğine 1080p)

MSI Pro B650-p Wıfı Ddr5 Am5 Atx Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Anakart için alternatif olarak bunu düşündüm.

RX 7900 XT ve RTX 4070 Ti arasında çok kararsız kaldım. Sizce hangisi?

Bu siteme uygun bir kasa önerebilir misiniz? Havalandırma 1. öncelik, sistemin soğutması olabildiğince iyi olsun istiyorum. İşlemci soğutma olarak attığım linkteki stok fanı kullanacağım. Ayrıca sıvı soğutma kullanmaya değer mi?

Bunlar haricinde bir öneriniz var mı? Zamanı olanlar yorumlarını yaparsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben her daim NVİDİA'yı tercih ediyorum ekran kartında (Bu arada R7 240 kullanıyorum )

RAM, SSD ve PSU olarka bunları tercih et onun dışında iyi sistem.

sağolasın hocam baktım da senin attığın seçenekler biraz daha iyi
hocam bu ram sıkınıtlı ve yurt dışı zaman yok

Sağ olasın hocam baktım da senin attığın seçenekler biraz daha iyi

Hocam bu RAM sıkınıtlı ve yurt dışı zaman yok

Buna bakın o zaman hocam:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…