portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 20 Ekim 2020 #11 .jpg, .mp4 .rar vs. dosya uzantilarini degistirerek deneyin bir de. Uzantisi degistigini dusunuyorum.
.jpg, .mp4 .rar vs. dosya uzantilarini degistirerek deneyin bir de. Uzantisi degistigini dusunuyorum.
rathma Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 334 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ekim 2020 #12 portakal hanim dedi: .jpg, .mp4 .rar vs. dosya uzantilarini degistirerek deneyin bir de. Uzantisi degistigini dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Tek bir dosya değil 3 tane dosya var. 13 GB, 15GB ve 9 Gb. Küsüratlarla birlikte 38'i geçiyor işte. Bunları birleştirmeyi düşünüyorum o yüzden konuya direk 38 GB şeklinde yazdım. Uzantısının değiştirildiğini sanmıyorum.
portakal hanim dedi: .jpg, .mp4 .rar vs. dosya uzantilarini degistirerek deneyin bir de. Uzantisi degistigini dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Tek bir dosya değil 3 tane dosya var. 13 GB, 15GB ve 9 Gb. Küsüratlarla birlikte 38'i geçiyor işte. Bunları birleştirmeyi düşünüyorum o yüzden konuya direk 38 GB şeklinde yazdım. Uzantısının değiştirildiğini sanmıyorum.