38 Mbps GeForce NOW için yeterli mi?

Son düzenleme:
Ücretsizde nasıl bir performans alıyorsanız aynısını alacaksınız hocam. Fakat tabii ki o zamanki yoğunluğa göre falan değişebilir.

Bedava ya denediğim yabancı sunucuydu şu an test ettiğim Türkiye sunucusu hiç mi fark olmaz?

Bedava ya denediğim yabancı sunucuydu şu an test ettiğim Türkiye sunucusu hiç mi fark olmaz?

Ha hocam ben denediğiniz Türkiye sandım. Türkiye sunucularını da deneyebiliyorsunuz.
Diğer arkadaşlar söyledi sağ olsunlar. Ben sadece şimdi GeforceNOW alsam 2.5Mbps ile oynanabilirmi diye sordum.

2.5Mbps değil 25Mbps ile oynarsınız.

Ha hocam ben denediğiniz Türkiye sandım. Türkiye sunucularını da deneyebiliyorsunuz.

Bilmiyordum özür dilerim. Nasıl deneyebilirim vaktiniz varsa söyler misiniz? Veya onla ilgili video varsa atabilir misiniz?

Hocam Speedtest sitesinde 25Mbps almama rağmen bir dosya indirince 2.5Mbps'yi geçmiyor.

24 Mbps= 24mbps/8mbps o da saniye de 3 MB demek
35 = 4,3 gibi hesaplayabilirsin.
İndirmelerde Tam değeri alamaman dosya sunucusuyla bağlantına sunucunun limitine göre de değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…