38 mm dikdörtgen akıllı saat önerisi

Daha fazla  
Kadın için olmak üzere akıllı saat bakıyorum yalnız boyut olarak küçük olması gerekli sanırım 38mm oluyor küçük olanları. Ayrıca dikdörtgen olanlardan düşünüyorum. Apple Watch 38mm benzeri bir öneride bulunur musunuz? Android telefonla iyi uyumu olan gereksiz pahalı olmayan ve kalitesiz olmayan-görünmeyen bir saat düşünüyorum.

Kalitesiz görünmeyen bulabilirsin ama kalitesiz olmayan bulamazsınız.

Apple Watch dışında dikdörgen kasalı, kaliteli bir ürün yok. Band Watch'lar var. Piyasada satılan ürünlerin neredeyse tamamı apple watch çakması. Dışarıdan kaliteli duruyor ama parasını hak edecek kaliteye sahip değiller.

Daha önce dikdörtgen kasa olan saat kullanmadım bilemiyorum fakat yıllardır Mi Band ve Huawei Watch kullanıyorum aşırı derecede memnunum şahsen.

Daha önce dikdörtgen kasa olan saat kullanmadım bilemiyorum fakat yıllardır Mi Band ve Huawei Watch kullanıyorum aşırı derecede memnunum şahsen.

Dedim ya:
Band Watch'lar var.
Yani Apple Watch tarzında kompakt, tam bir akıllı saat değil de, band watch stilinde satılıyor. Xiomi ve Huaweiler. Huaweii bir tık daha öne çıkıyor.

Dedim ya:

Yani Apple Watch tarzında kompakt, tam bir akıllı saat değil de, band watch stilinde satılıyor. Xiomi ve Huaweiler. Huaweii bir tık daha öne çıkıyor.
Yuvarlak saat yapan Huawei(veya Samsung ya da diğer markalar) dikdörtgen saat yapamıyor mu yani? Bilmediğimden soruyorum çok saçma geldi sadece şekilden dolayı böyle bir ayrım olması.

Yuvarlak saat yapan Huawei(veya Samsung ya da diğer markalar) dikdörtgen saat yapamıyor mu yani? Bilmediğimden soruyorum çok saçma geldi sadece şekilden dolayı böyle bir ayrım olması.
Yapıyor tabi ama her markanın özdeş bir modeli var. Samsung dikdörtgen bir amiral gemisi saat yaparsa apple özentisi olur. Aynı şekilde apple, yuvarlak ve büyük bir oval kasalı saat çıkarırsa samsung-huaweii taklidi olur.
Xiaomi, redmi kanalıyla biraz taklit ediyor.

Şu modeller belki işinizi görebilir:

O tarzda Amazfit'in GTS serisi var, genel olarak iyidir alinabilir.
Evet ben de arastirirken Amazfit'e denk geldim o modellerde. Bu şekilde kalburüstü diyebileceğimiz farkli markalar var mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…