Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 5 Aralık 2023 #11 @odunq Redmi Watch 3 var fahat GTS serisi kadar iyi degil.
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 5 Aralık 2023 #12 odunq dedi: Evet ben de arastirirken Amazfit'e denk geldim o modellerde. Bu şekilde kalburüstü diyebileceğimiz farkli m Genişletmek için tıkla... odunq dedi: Evet ben de arastirirken Amazfit'e denk geldim o modellerde. Bu şekilde kalburüstü diyebileceğimiz farkli markalar var mi peki? Genişletmek için tıkla... Maalesef pek bir opsiyon yok. GTS büyük gelecektir. Kadınlara hitap eden daha küçük modeli mini olanlar.
odunq dedi: Evet ben de arastirirken Amazfit'e denk geldim o modellerde. Bu şekilde kalburüstü diyebileceğimiz farkli m Genişletmek için tıkla... odunq dedi: Evet ben de arastirirken Amazfit'e denk geldim o modellerde. Bu şekilde kalburüstü diyebileceğimiz farkli markalar var mi peki? Genişletmek için tıkla... Maalesef pek bir opsiyon yok. GTS büyük gelecektir. Kadınlara hitap eden daha küçük modeli mini olanlar.