38 yaşında markette çalışılır mı?

Yer
Dünya'da bir yer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K
Ryzen 5 5600
Sapphire RX 6700 10GB
16 GB Corsair Vangeance
750W Gigabyte PSU
AOC 21" Monitör
Bu yaştaki birini markette çalışması için işe alırlar mı sizce? Markete girmek için yaş sınırı var mı?

Bu yaştaki birini markette çalışması için işe alırlar mı sizce? Markete girmek için yaş sınırı var mı?
Yaş sınırı yok ancak biraz sıcak bakmayabilirler. İkna edebilirseniz hiçbir sorun olmayacaktır. Fakat çoğu firma zaten özellikle yaşı büyükleri tercih ediyor çalışma devamlılığının sağlanması açısından. Malum gençler bugün geliyor yarın gidiyor

38 yaş sıkıntı değil. İş tecrübeniz var mı yok mu ona daha çok dikkat edebilirler. Söylemek istediğim 20 yaşındaki birinin tecrübem yok demesiyle 38 yaşındaki birinin demesi bir değil. Tecrübeyi ön planda tutabilirler. Firmadan firmaya değişiklik gösterebilir tabi bu benim tahminim.

Bir tanıdık vasıtasıyla gireceğim. Heralde sorun olmaz diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal sorun olmaz. Hayırlısı olsun şimdiden

Hiç sorun olmaz hatta işlerine bile gelir. Çoluk çocuk 1-2 ay çalışıp arazi oluyor. Dolu çalışan gördüm 50 küsür yaşlarda 38 yaş ne ki. Akrabam var 57 yaşında adam akşama kadar raflara mal diziyor etiket filan basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…