380 TL Gamakay MK61 Black switch alınır mı?

Bütçe
300-400 TL
Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar. Malum ülkemizde mekanik klavye fiyatları pek iç açıcı değil aynı zamanda stok da bulanamıyor, hele Red Switch için. Buna örnek Redragon Kumara K552-2, Trust cada, CM CK350 verebilirim sanırım. Durum böyle olunca ben de çareyi yurt dışında aramakta buldum ve bu klavye cazip geldi fakat daha önce hiç yıl ve ha %60 klavye kullanmamış biri olarak tereddüt ettim keza aynı şekilde pek yurt dışından alışveriş yapmam ve marka, Switch hakkında güven problemim oluştu. Türkiye takipli uluslarası kargo ile aldığım zaman sigorta vs. dahil 380 TL geliyor tabii bunun kapıda bir vergisi olur da orası önemli değil. Daha fazla uzatmaya gerek yok sizce bu klavye alınır mı? Güvenilir mi? Switch nasıldır? Siyah rengi ve Red Switch almayı düşünüyorum. Gamakay markası nasıl bir marka ve en önemlisi Türkçe olarak kullanılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
marka ve switch güvenilir,türkiyedeki çoğu klavye outemu switch.gateron switch çok daha iyi bir marka.

banggood güvenilir için rahat olsun.alırkaen turkey direct seçersen vergi ödemezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı