S sdkozmnt Picopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlar elektronik atölyem için matkap istiyorum benim emektar bozuldu var mı önerileriniz? Bütçe 380 TL.
Arkadaşlar elektronik atölyem için matkap istiyorum benim emektar bozuldu var mı önerileriniz? Bütçe 380 TL.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 sdkozmnt dedi: Arkadaşlar elektronik atölyem için matkap istiyorum benim emektar bozuldu var mı önerileriniz? Bütçe 380 TL. Genişletmek için tıkla... Darbeli darbesiz? Şarjlı şarjsız?
sdkozmnt dedi: Arkadaşlar elektronik atölyem için matkap istiyorum benim emektar bozuldu var mı önerileriniz? Bütçe 380 TL. Genişletmek için tıkla... Darbeli darbesiz? Şarjlı şarjsız?
S sdkozmnt Picopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2023 #3 lynch01 dedi: Darbeli darbesiz? Şarjlı şarjsız? Genişletmek için tıkla... Şarjlı ve darbeli olsa daha iyi olur.
lynch01 dedi: Darbeli darbesiz? Şarjlı şarjsız? Genişletmek için tıkla... Şarjlı ve darbeli olsa daha iyi olur.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.027 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Mart 2023 #4 O bütçede şarjlı almanızı önermem. İki sene olmadan batarya arayışına girersiniz.
S sdkozmnt Picopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2023 #5 Emrecngz dedi: O bütçede şarjlı almanızı önermem. İki sene olmadan batarya arayışına girersiniz. Genişletmek için tıkla... sorun değil yeni pil takarım Emrecngz dedi: O bütçede şarjlı almanızı önermem. İki sene olmadan batarya arayışına girersiniz. Genişletmek için tıkla... lynch01 dedi: Darbeli darbesiz? Şarjlı şarjsız? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/mager-isikli-vidalama-sarjli-matkap-20-v-cift-akulu-li-on-batarya-3-ah-canta-27-parca-set-hediyeli-p-HBV00000QFZD2?magaza=Sovnak bu matkabı buldum bataryasıda iyimiş adam 1.5 yıldır kullandığı yorumu yazmış bu iyi gibi geldi
Emrecngz dedi: O bütçede şarjlı almanızı önermem. İki sene olmadan batarya arayışına girersiniz. Genişletmek için tıkla... sorun değil yeni pil takarım Emrecngz dedi: O bütçede şarjlı almanızı önermem. İki sene olmadan batarya arayışına girersiniz. Genişletmek için tıkla... lynch01 dedi: Darbeli darbesiz? Şarjlı şarjsız? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/mager-isikli-vidalama-sarjli-matkap-20-v-cift-akulu-li-on-batarya-3-ah-canta-27-parca-set-hediyeli-p-HBV00000QFZD2?magaza=Sovnak bu matkabı buldum bataryasıda iyimiş adam 1.5 yıldır kullandığı yorumu yazmış bu iyi gibi geldi