3800-4000 TL Bilgisayar Toplama

Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Merhabalar efendim sizden bir sistem önerisi istiyorum. Aslında kafamda toplayacağım bilgisayarı az buçuk oluşturdum ama yine de sizlerden yardım almak cüretindeyim. Şu an kafamdaki sistem kabaca şöyle:
  • R5 1600/2600 hangisi daha uygunsa onu alacağım.
  • 16 GB RAM duruma göre 8 GB'da alabilirim.
  • Anakart sizin öneriniz olacak ama 4 slotlu olursa sevinirim.
  • 500 GB SSD ve 500 GB HDD almayı düşünüyorum.
  • Kasa ve PSU yine sizin önerdiğiniz fiyatı uçuk kaçık olmayan bir şey olsun.
  • Ekran kartı olarak hangi kartı alacağıma daha karar RX 580/RX 590 ve RX 5500XT arasında kalakaldım ama RX 5500XT'nin TDP değeri diğerlerine göre daha az olduğundan onu almak istiyorum.
Ayrıca ben de saçma bir radyasyon takıntısı olduğundan (gülmeyin) daha az TDP tüketen bir şey istiyorum. NVIDIA daha pahalı olduğu için onu pek düşünmüyorum ama uygun fiyatlı NVIDIA bulursanız onu da önerebilirsiniz. Monitör elimde mevcut olduğundan onu sisteme eklemezseniz sevinirim. 4000 lirayı aşmazsa sevinirim sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• S00320-233532.png
    S00320-233532.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 43
AMD Ryzen 1600 12 NM ve Gtx 1660 Super olan bir sistem yaptım eğer bütçe yeterse bir tane daha RAM alınabilir:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı