3800 TL monitör dahil pc toplama

alican93

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
162
Makaleler
5
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Iyi günler arkadaşlar. Aşağıda paylaştığım sistemi bu hafta almayı düşünüyorum. Bazı parçaları bu akşam eksen bilgisayar'dan alacağım (işlemci, harddisk, power supply, anakart). Bu şekilde 100 lira kadar bir kara geçiyorum Vatan'a göre (dolar kuru 1.99'a sabitlenmis bayram boyunca). Power supply'i corsair cx600m ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sanırım yeterli olacaktır. Sizin de son kez önerilerinizi dinlemek isterim, şimdiden teşekkürler.

received_10152762235578584.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir sistem. Neden Intel tabanlı bir sistem yapmadınız? İleride upgrade şansında olurdu.

Hocam, gönül isterdi ki z97 toplamak ama o zaman monitör , ssd veya kasa gibi şeylerden feragat etmem gerekirdi. OC ile bir yerlere gelmeye çalışıcam artık. :)
 
Çok güzel bir sistem. Neden Intel tabanlı bir sistem yapmadınız? İleride upgrade şansında olurdu.
Bütçesi kısıtlı olabilir.650-Tl ye İntel'de sadece işlemciyi alır desek sanırım yerinde olur. SSD'yi iptal edip İntel tabana yönelebilir ama değer mi? Orasını bilemem.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar. İyi günler sistemin çoğunluğunu topladım. 1 Adet Samsung 840 Evo 120gb ssd kargoda. Bir de gtx 970 ekran kartının stoğa girmesini bekliyorum. Umarım yakında gelir.

ss.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı