Bay Ertan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #11 Türkiyeden aldığınız hemen hemen tüm laptopların klavyesi Türkçe Q klavyedir.Zaten ürün kodunu sonundaki TR ibaresi de ürünün Türkiye modeli olduğunu gösteriyor Ben MSİ Gl72 6QD kullanıyorum evet güvenilir ordan almıştım.
Türkiyeden aldığınız hemen hemen tüm laptopların klavyesi Türkçe Q klavyedir.Zaten ürün kodunu sonundaki TR ibaresi de ürünün Türkiye modeli olduğunu gösteriyor Ben MSİ Gl72 6QD kullanıyorum evet güvenilir ordan almıştım.
mr3com Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #12 Peki kalitesi abra a7 v6.4.1 e göre daha mı iyidir
ShockWave Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 86 11 Temmuz 2016 #13 mehmetsalihok dedi: Kullandığınız laptop TR klavyeli mi acaba ? Birde çift fanlı mı tek fanlı mı ? Genişletmek için tıkla... Tr klavye ve çift fanlı. Kesinlikle öneririm arkadaşlar bu fiyata bu özellikte birde msı.
mehmetsalihok dedi: Kullandığınız laptop TR klavyeli mi acaba ? Birde çift fanlı mı tek fanlı mı ? Genişletmek için tıkla... Tr klavye ve çift fanlı. Kesinlikle öneririm arkadaşlar bu fiyata bu özellikte birde msı.