1 Ay sonra kendime bir bilgisayar toplayacağım, resimde olan bilgisayar benim kendi topladığım sistem, genellikle CS:GO, Forza Horizon 4, Fortnite, PUBG ve hikayeli oyunları oynamayı planlıyorum işimi görür mü? Tabii ki sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Kasayı önü ızgaralı bir şey almanı öneririm düşük bütçeli Dark Guardian var. Yoksa 185W TDP’si olan RX 580 80 derecelerde bağıra bağıra çalışacaktır muhtemelen. SSD’ye de bütçe ayırsan iyi olur. Ya da sadece 480GB SSD al sonra gerekirse başka disk eklersin. Bende SSD yokken PUBG’de maça girene kadar uçak map’in sonuna gelmiş oluyordu Onun haricinde güzel sistem hayırlı olsun şimdiden
1 Ay sonra kendime bir bilgisayar toplayacağım, resimde olan bilgisayar benim kendi topladığım sistem, genellikle CS:GO, Forza Horizon 4, Fortnite, PUBG ve hikayeli oyunları oynamayı planlıyorum işimi görür mü? Tabii ki sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ranker Cygnus Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!
m.n11.com
Eğer isterseniz kasa, anakart, ssd vb. donanımlardan kısıp 1660 super alabilirsiniz
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...