400 TL asarsan var.
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olu piksel her monitorde cikabilen bir sey. VP249QGR modelinde olu piksel problemini cok sik duymadim sahsen.Bu monitörde genellikle ölü piksel hatası çıktığını ve bunun garanti kapsamına dahil edilmediğini duymuştum bilginiz var mı?
evet ölü piksel her monitörde çıkabiliyor ama asus bildiğim kadarıyla ölü piksel hatasını garanti kapsamına almıyorOlu piksel her monitorde cikabilen bir sey. VP249QGR modelinde olu piksel problemini cok sik duymadim sahsen.
Olu pikselin turune gore degisebiliyor hocam bu garanti kapsami.Evet ölü piksel her monitörde çıkabiliyor ama ASUS bildiğim kadarıyla ölü piksel hatasını garanti kapsamına almıyor.
Olu pikselin turune gore degisebiliyor hocam bu garanti kapsami.
Rehber: Ölü piksel türleri nelerdir ve hangileri garanti kapsamındadır?
Merhaba sevgili sosyal kullanıcıları, ölü pikseller hakkındaki rehberime hoş geldiniz. Bur rehberi daha çok "Monitörüm garanti kapsamında mı?" değil de ölü piksel türlerini öğrenip ona göre hareket etmeniz açısından yaptım. Garanti kısmında mutlaka destek ile görüşülüyor zaten. Ölü pikseller...www.technopat.net
Bu arada olu piksel ayipli mal kategorisine girdigi icin THH'ye sikayet etme durumunda hakli taraf sen olursun, forumda soyle bir konu mevcut.
Rehber: Ölü piksel bir ayıp mıdır?
Sosyal'de çok fazla bu soruyla ilgili sorun yaşayanlar gördüm. Buna bir açıklık getirmeye çalışacağım. Ölü Piksel Nedir? Monitörlerimizde binlerce nokta piksel vardır. Bu pikseller toplanarak bize görüntü verir. Ölü piksel ise piksellerden bir ya da birkaçının vermesi gerektiği rengi...www.technopat.net
Bizzat bende var ölü piksel yok.Bu monitörde genellikle ölü piksel hatası çıktığını ve bunun garanti kapsamına dahil edilmediğini duymuştum bilginiz var mı?