3800 TL'ye 2. El Bilgisayar Önerisi

Hayır gerekmez. 1800-19000 TL garantili GTX 1070 bulunabilir. Artan paraya da SSD dahil olacak şekilde Xeon İşlemcili bir sistem toplanabilir. Yakın zamanda bu tarz sistemler toplayıp satış yapmayı düşünüyorum. İnsanlar 3500-4000 TL verip fiyatının hakkını veremeyen performansta sistemler almamalı diye düşünüyorum. Herkesin işini görecek, her bütçeye uygun sistemler toplayıp, satışa sunup insanların fiyatının hakkını veren bilgisayarlar almasını istediğim için.

@PCBudur

Hayır gerekmez. 1800-19000 TL garantili GTX 1070 bulunabilir. Artan paraya da SSD dahil olacak şekilde Xeon İşlemcili bir sistem toplanabilir. Yakın zamanda bu tarz sistemler toplayıp satış yapmayı düşünüyorum. İnsanlar 3500-4000 TL verip fiyatının hakkını veremeyen performansta sistemler almamalı diye düşünüyorum. Herkesin işini görecek, her bütçeye uygun sistemler toplayıp, satışa sunup insanların fiyatının hakkını veren bilgisayarlar almasını istediğim için.

@PCBudur
Gtx1070'i besleyecek güçte bir Xeon işlemci önerebilir misiniz ? Yakın zamanda almayı planlıyorum ancak hangi xeon işlemciyi alacağımda kararsızım. Şu anda Xeon e5450 var ve yerine daha güçlü bir Xeon işlemci almak istiyorum. 200-250 Tl bandın da öneriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı