Merhaba arkadaşlar. Ben bir kasa topladım. Onun hakkında görüşlerinizi istiyorum. Ona göre parçaları değiştirebilirim. Bu bilgisayarı oyun oynamak için topladım. SSD olmasını istiyorum.
MSI'nın ve diğer markaların Evga'dan çekirdek hızları daha az bunun için Evga seçtim. İşlemci soğutucu'yu neden çıkarmalıyım ? 840 Evo ile 850 Evo arasındaki farklar nedir ?
Her sorana söylüyorum. Zotac dışında istediğini seç. Geri dönüp ben neden bunu aldım demezsin. Ancak ben MSI'ı seviyorum ve genelde onu öneriyorum. Kısacası istediğini seç, belirt. Almalı mısın konusuna cevap veririm.
Sistemin gayet güzel aslında ama anakarttan kısarsan i7'li sistem oluşturabilirsin. i7 4790K ve Z97 PC Mate ikilisini tercih etmeni tavsiye ederim çünkü i7 4790K, i5 4690K'dan çok daha uzun ömürlü olacaktır. Eğer bütçeyi aşarsa DVD okuyucuyu çıkarıp, SSD'yi 840 EVO yapabilirsin ya da soğutucuyu şimdi almayıp OC yapmaya ihtiyaç olduğu zaman alabilirsin.
@M.Hakan Render vb. yapmayacağım OC yapacağımı hiç sanmıyorum işim sadece oyun oynamak olacak. İ5 4690K yeterli olarak düşünüyorum çünkü 8 senedir idare ettiğim sistem intel core 2 duo işlemci ve ATI radeon hd 3600 ben bu sistemle çok uzun idare ederim diye düşünüyorum.