3800 TL'ye i5 4690 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir kasa topladım. Onun hakkında görüşlerinizi istiyorum. Ona göre parçaları değiştirebilirim. Bu bilgisayarı oyun oynamak için topladım. SSD olmasını istiyorum.

Arkadaşlar, yardımcı olabilecek biri yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun zaten geliyor soğutucunun içerisinde ama isterseniz alın. Şimdi O.C yapmayacaksanız 4460 ile değiştirin işlemciyi. Ekran kartını Galax GTX 970 HOF yapın. İşlemci soğutucuyu çıkarın. PSU'yu isterseniz 550W 80+ yapın. DVD yazıcıyı çıkarın eğer CD arşiviniz yoksa. SSD'yi 850 Evo yapın. Benim önerilerim bunlardır. GTX Galax 970 HOF'u inventus'tan bulabilirsiniz.

Başka görüşlerede ihtiyacım var daha iyi bir sistem çekip atabilir misiniz ?
@M.Hakan

@Silinen üye çok teşekkür ederim. Eren Korkmaz arkadaşımızın dediği doğru mudur ?

MSI'nın ve diğer markaların Evga'dan çekirdek hızları daha az bunun için Evga seçtim. İşlemci soğutucu'yu neden çıkarmalıyım ? 840 Evo ile 850 Evo arasındaki farklar nedir ?

Her sorana söylüyorum. Zotac dışında istediğini seç. Geri dönüp ben neden bunu aldım demezsin. Ancak ben MSI'ı seviyorum ve genelde onu öneriyorum. Kısacası istediğini seç, belirt. Almalı mısın konusuna cevap veririm.

@Silinen üye İşlemci soğutucu'yu neden çıkarmalıyım ? 840 Evo ile 850 Evo arasındaki farklar nedir ?

Yeni hali nasıl arkadaşlar ? 3.800 TL'lik güzel bir sistem oldu.

Sistemin gayet güzel aslında ama anakarttan kısarsan i7'li sistem oluşturabilirsin. i7 4790K ve Z97 PC Mate ikilisini tercih etmeni tavsiye ederim çünkü i7 4790K, i5 4690K'dan çok daha uzun ömürlü olacaktır. Eğer bütçeyi aşarsa DVD okuyucuyu çıkarıp, SSD'yi 840 EVO yapabilirsin ya da soğutucuyu şimdi almayıp OC yapmaya ihtiyaç olduğu zaman alabilirsin.

@M.Hakan Render vb. yapmayacağım OC yapacağımı hiç sanmıyorum işim sadece oyun oynamak olacak. İ5 4690K yeterli olarak düşünüyorum çünkü 8 senedir idare ettiğim sistem intel core 2 duo işlemci ve ATI radeon hd 3600 ben bu sistemle çok uzun idare ederim diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…