3800 TL'ye sistem toplama

xxILHANxx

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır bilgisayar toplamaya çalışıyorum ve sonunda aklıma yatkın olanı buldum sanırım. Önerilerinizi söylerseniz sevinirim, bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

asdasdasdasdasdasdasfasdflkkljkl.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun amaçlı olduğunu farz ediyorum. Bunun için en önemlisi ekran kartı. Anakart biraz abartı olmuş. Şöyle bir sistem hazırladım. Klavye-mouse setini kaldırdım. Daha ekonomik, kablolu bir set koyabilirsin performansa bütçe ayırmak için. Dilersen anakartını Z97 PC Mate ile değiştirip 200 TL kar edebilirsin. Bu sayede klavye-mouse setini alabilirsin. Eğer overclock yapmayacağım diyorsan H97 + i7 4790 (K sız model) alarak render için de kullanabilirsin. 2 sistemde de bütçeni aştım ama daha iyi oldu sanki.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 293
  • 2.png
    2.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 307
2 sistemde güzel ama 1.sistemde overclock'ta yapmayacaksa K serisi bir işlemciye ve Z97 bir anakart'a da ihtiyacı yok.Onun dışında sistemler güzel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı