Merhaba arkadaşlar bu forumda açtığım ilk konu.Biliyosunuz yaz geldi ve benimde elimde maks. 3800 gibi bir bütçe var ve sadece kasanın ve kasa bileşenlerinin olduğu bir sistem toplamayı düşünüyorum fakat birazcık yardıma ihtiyacım var gibi. Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler
Daha çok tecrübe lazım çok. 4690k'ya en az gerçek dört fazlı z97 veya z87 anakart lazım overclock yapabilmek için. H97 chipsette asus dışındaki markalar OC yapmaya izin vermiyor. Kasa zaten bu sisteme hiç gitmemiş.
Daha çok tecrübe lazım çok. 4690k'ya en az gerçek dört fazlı z97 veya z87 anakart lazım overclock yapabilmek için. H97 chipsette ASUS dışındaki markalar OC yapmaya izin vermiyor. Kasa zaten bu sisteme hiç gitmemiş.
evet dostum monitör dahil değil. Kullanım amacım ise cs go bf4 ve crysıs gibi oyunlar oynıcam. Birde ssd yi kendim para biriktirip sonradan ekleyebilirim yardımınız için sağolun
evet dostum monitör dahil değil. Kullanım amacım ise cs go bf4 ve crysıs gibi oyunlar oynıcam. Birde SSD yi kendim para biriktirip sonradan ekleyebilirim yardımınız için sağolun
dostum bu parçaları hangi siteden topladın fiyatlar baya uygun