O oncebisakinolalim Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 Merhaba, uzun zamandır kasa toplamadım, güncel bileşenlere çok hakim değilim. Aşağıdaki gibi bir sistemde parçalar uyumlu mudur, F/P açısından iyi midir? Fikirlere açığım ama öncelikle benim topladığım sistemin uyumunu değerlendirirseniz sevinirim. İşlemci Anakart GPU RAM M2.SSD Kasa Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023
Merhaba, uzun zamandır kasa toplamadım, güncel bileşenlere çok hakim değilim. Aşağıdaki gibi bir sistemde parçalar uyumlu mudur, F/P açısından iyi midir? Fikirlere açığım ama öncelikle benim topladığım sistemin uyumunu değerlendirirseniz sevinirim. İşlemci Anakart GPU RAM M2.SSD Kasa
2 286578 Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 228 Çözümler 5 25 Kasım 2023 #2 Bence oldukça iyi. Ekran kartı kasaya ucu ucuna sığıyor. RAM'leri XMP veya EXPO'yu aktif etmeme rağmen 5200 MHz'de çalıştıramadım. 4800'de çalışıyor. Son düzenleme: 4 Aralık 2023
Bence oldukça iyi. Ekran kartı kasaya ucu ucuna sığıyor. RAM'leri XMP veya EXPO'yu aktif etmeme rağmen 5200 MHz'de çalıştıramadım. 4800'de çalışıyor.