![]()
BLADE-7800XT / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 7800 XT ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kasa olarak belki daha iyisini atan çıkabilir ancak monitör bu bütçeler içerisinde ideal diyebilirim.
Ek olarak attığım sistemdeki kart 2K oyunculuk kartı için tasarlanıyor ancak sağ olsun günümüz oyun yapımcılarının yapmış olduğu optimizasyonlar sebebiyle bu kartı 2K yerine 1080P'de kullanmak daha uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Sistem :AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12GB-GIGABYTE A620M-H-XPG LANCER BLADE 16GB-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Monitör:MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şimdi bu paraya 4070 sistem alırdın ama monitör 1080p olurdu 4070 için zaten minimum 2K lazım monitöre para kalmazdı indirimli PC hocasının sistemini alın monitörde zaten herkes bilir en iyi 2K monitörlerden biri 7700 XT hakkı zaten 2K'dır biraz daha paranız varsa sistemdeki SSD'yi 1 TB yapın 500 GB belki size yetmez ne yükleyeceğinizi bilmiyorum veya daha fazla para varsa 16x2 yapabilirsiniz RAM'leri direk dediğim sistem ile monitörü alın geçin daha iyisini bulamazsınız zaten o fiyat bandında PC hocasının incelediği videoyuda bırakayım oyun testleri ve sistem hakkında söylediklerini görün videoyu izleyin alın sistem ile monitörü keyfinize bakın.
Hocam o sistem ile monitör alınmaz şimdi attığınız sisteme gelelim ilk önce o sistem DDR4 o kadar para verip DDR4 almaz kimse ek olarak o sistem 2K kartıdır 1080p monitörde kullanılmaz.
Konu sahibinin ihtiyacı üstte benim attığım 2K sistem +2K monitör.
Bu sistemin tükendiğini düşünüyordum.
Sistem:AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12GB-GIGABYTE A620M-H-XPG LANCER BLADE 16GB-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Monitör:MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şimdi bu paraya 4070 sistem alırdın ama monitör 1080p olurdu 4070 için zaten minimum 2K lazım monitöre para kalmazdı indirimli PC hocasının sistemini alın monitörde zaten herkes bilir en iyi 2K monitörlerden biri 7700 XT hakkı zaten 2K'dır biraz daha paranız varsa sistemdeki SSD'yi 1 TB yapın 500 GB belki size yetmez ne yükleyeceğinizi bilmiyorum veya daha fazla para varsa 16x2 yapabilirsiniz RAM'leri direk dediğim sistem ile monitörü alın geçin daha iyisini bulamazsınız zaten o fiyat bandında PC hocasının incelediği videoyuda bırakayım oyun testleri ve sistem hakkında söylediklerini görün videoyu izleyin alın sistem ile monitörü keyfinize bakın.
Hocam o sistem ile monitör alınmaz şimdi attığınız sisteme gelelim ilk önce o sistem DDR4 o kadar para verip DDR4 almaz kimse ek olarak o sistem 2K kartıdır 1080p monitörde kullanılmaz.
Konu sahibinin ihtiyacı üstte benim attığım 2K sistem +2K monitör.
Düzenleme: Yani amaç konu sahibine yardımcı olmak yarışa gerek yok.
Bütçeyi 600 TL ile geçiyor ama MIRANA-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bundan mantıklısını göremedim. Vatan da çok iyi bir fırsat vardı ancak stokları tükenmiş.
Hocam klavye oto düzeltmiş. Monitör dahil değil sadece kasa 38k olacak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.