Merhaba arkadaşlar, bu akşam 3500 - 3800 TL civari bir oyun sistemi almayı planlıyorum. 4.000'i bütçem görmüyor maalesef, sormayınız. Sistemi özelleştirdim. İlerde 8 GB RAM daha ekleyebilirim. Sizce alınır mı bu? Akşam sipariş vermeyi planlıyorum.
Evet farkındayım başkada daha iyi bir ssd göremedim apacher var james donkey var apacher panther var adata var. Adata zaten kronik sorunlu, james donkey desen dandik bir ürün (bence) apacher markasını duymadım. Bu haliyle alınmazmı başka secenek yok malesef bu akşam vericem sipariş.
Size bu sistemi öneririm yanın da ekran kartı yok. Rx 580 8 GB ile fiyat performans ürünü olur. İşlemci olarak sizin sistemin daha güncel halini daha uyguna almış olursunuz.
Bence gayet iyi bir sistem 480 GB hem de işlemci artısı var. Arkadaşım uzun zamandır kullanıyor bence biraz da elektronik cihazlar kumar gibi şans işi diyebiliriz.
Biz burada arkadaşlara en uygun fiyata fiyat performans için yardımcı olmaya çalışıyoruz.Almak ya da almamak son kullanıcı olan kendisine bağlı.
Gayet iyi görünüyor sistem hayırlı olsun öncelikle. Şüpheli parçalar bana kalırsa kasa. SSD muhteşem denilebilecek bir model değil ama ADATA gibi kronik sorunlu SSD'lere göre yine iş yapar diye tahmin ediyorum.