3800TL sistem tavsiyesi

Mehme Kağan

Hectopat
Yeni PC alacağım. RX 580'li monitör dahil değil şimdiden teşekkürler. Ama ekran kartı markası Sappihire nitro+ model veya Asus olursa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bunun 580 lisini teknobiyotikte 3800 e bulmuştum ama forumlarda sorduğumda başka bir hesapla, teknobiyotik ten almahazır sistemlerinde parçalardan kısıyor dediler doğrumu bende güvenemedim ama 4200 olmuş oda şimdi baktım 1060 ile 580 arasında aman aman fark olucağını sanmam ama alınırmı bilemedim

Parçalardan kısmaları zor bir olanak yani 8 gb ram yerine 4gb gönderemezler ya da 2666 mhz ram yerine daha azını gönderemezler çünkü bunların hepsi belli olan şeyler ve eğer bu konu da teknobiyotiğe güvenmiyorsan MASTER-501-AAM/Ryzen 5 2600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB DDR4 RGB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA 3 5 bir şey daha koy bunu al derim

vallahi çok saol bu çok iyiymiş ama armor model çok ısındığı söyleniyor doğrumu bu

vallahi çok saol bu çok iyiymiş ama armor model çok ısındığı söyleniyor doğrumu bu
Ben de armor modelini kullanıyorum rx 580 de şehir efsanesi diyebilirim
Anakartın A320 yani Overclock yapamayacağınız bir anakart olduğunu ve kasada sadece arka da bir tane egzoz fanı ile geldiğini göz ardı etmeyin.
Overclock yapmayı gerektirecek bir sistem değil bence ve kasayı değiştirme seçeneği de var isterse eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…