3800TL sistem toplama

Benim gönderdiğim sistem de yaptığım değişikliklerden bahsettim. Gönderdiğim sistem de attığım değişiklikleri yaparak almalısınız. En iyi performansı o verir.
Hocam günaydın. Anakartı GIGABYTE B450m , RAM'i de 2x8 ADATA 3200Mhz olarak değiştirdim. Sizce kasa ve PSU nasıl olmalı? Alternatifler kısıtlı teknobiyotikte, sizce en mantıklı satın alma şekli nereden ve nasıl olur? Bir de son olarak eklediğim parçalara 500W PSU yeter mi acaba?
Benim gönderdiğim sistem de yaptığım değişikliklerden bahsettim. Gönderdiğim sistem de attığım değişiklikleri yaparak almalısınız. En iyi performansı o verir.
Reis?

Son düzenleme:
Rx 570 8GB versiyonunu testlerde 1650 kartından önde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX580'den iyiyken, RX570'ten nasıl kötü olabilir?

Bence r3 1200 af ve 1650super li sistem toplanır ha r5 1600af lı toplanıbilirmi fiyat aşarmı bilmiyorum.
1650Super ekran kartı rx580 le kapışıyor ve bazı oyunlarda 1650s bazılarındada rx580 ama bence 1650s alın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX580'den iyiyken, RX570'ten nasıl kötü olabilir?

Kör olduğunuz düşüncesine kapılmak istemiyorum. GTX “1650” diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı