Benim gönderdiğim sistem de yaptığım değişikliklerden bahsettim. Gönderdiğim sistem de attığım değişiklikleri yaparak almalısınız. En iyi performansı o verir.
Benim gönderdiğim sistem de yaptığım değişikliklerden bahsettim. Gönderdiğim sistem de attığım değişiklikleri yaparak almalısınız. En iyi performansı o verir.
Hocam günaydın. Anakartı GIGABYTE B450m , RAM'i de 2x8 ADATA 3200Mhz olarak değiştirdim. Sizce kasa ve PSU nasıl olmalı? Alternatifler kısıtlı teknobiyotikte, sizce en mantıklı satın alma şekli nereden ve nasıl olur? Bir de son olarak eklediğim parçalara 500W PSU yeter mi acaba?
Bence r3 1200 af ve 1650super li sistem toplanır ha r5 1600af lı toplanıbilirmi fiyat aşarmı bilmiyorum.
1650Super ekran kartı rx580 le kapışıyor ve bazı oyunlarda 1650s bazılarındada rx580 ama bence 1650s alın
@fozada RAMx2 yapıp ekran kartını 8GB ve SSD'yi 860EVO yapıp bu sistemi almanı öneririm. Buram buram kalite hem parçalar hem de satıcı. Ayrıca Technopat ile de çalışıyorlar.
@fozada RAMx2 yapıp ekran kartını 8GB ve SSD'yi 860EVO yapıp bu sistemi almanı öneririm. Buram buram kalite hem parçalar hem de satıcı. Ayrıca Technopat ile de çalışıyorlar.