3800TL'ye 2.el PC önerisi

Kasaya da çok para harcamak istemiyorsanız Q7 TECH 303 BİLGİSAYAR KASASI POWERSIZ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu gibi bazı ucuz kasaları alabilirsiniz. Hava akışı vs. konularda çok bilgim yok bilgili arkadaşlar önerebilir size.

ben rx570 4 gb tı 1200 tlye buldum onun attığı rx580 8gb

evet rx 570 ve rx580 ler çoğunlukla mining için kullanılıyor
RADEON RX 580 EKRAN KARTI(AZ KULLANILMIŞ) - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 831016830 bunun gibi sistemlerde fotoğrafı olanlar da var arkadaşım azıcık araştırıp o fiyata 580 bulmak daha mantıklı.
ondan değil yer kaplıyor boş yere benimle kardeşimin odası ayrıyı onun eşyalarını benim odama getirdiler yerim azaldı
Uzay sistem sıkıntı olmaz ama parçalar açıkta olduğu için zarar görme ihtimali ve darbe alma ihtimalleri var. Çok yerin yoksa mATX kasalara bakabilirsin.

Evet ama sorun şu ben Mersin'de yaşıyorum.
Arkadaşlar peki soruda belirttiğim oyunları oynayabilirim değil mi sonra duvara toslamayak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…