3800X için soğutma önerisi

sndbtz

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Producer
Kasamda 1 adet 14cm radyatör desteği var. Şu anda Thermaltake UX200 kule tipi soğutucu kullanıyorum tam yükte 80 dereceyi görüyor. Boşta 45-50 derece falan. Kasamda 240mm-280mm destek olsa alacağım marka falan belli ama 120mm-140mm destek var. Corsair H45 var aklımda önerilerinizi bekliyorum. Şöyle de bir şey var aklımda. Kasam biraz eski Power falan da eski. Yeni Power yeni kasa ile 240mm soğutucu mu alsam diye de düşünmüyor değilim. Power ve kasa 2 yıllık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir? Kasa ve RAM'lerinizi de belirtebilir misiniz?

Bütçem Max 1000 TL daha ucuz olsa da olur. RAM'lerim 4x16 GB Neo Forza 3200 DDR4 RAM. Kasam Dark sentinel diye dandik eski bir Gaming kasa. Kasanın üstünde sadece 140mm fan yuvası var.

Kasa değiştirmenizi öneririm.

Farkındayım. Ama şöyle bir huyum var aldığımı eskitmeyi seviyorum. İhtiyacım olmadıkça bir şey yenilenem.

Farkındayım. Ama şöyle bir huyum var aldığımı eskitmeyi seviyorum. İhtiyacım olmadıkça bir şey yenilenem.
Hocam kasanızın sıvı soğutma desteği var mı? Resmi sitesinde yazmıyor da.

Bence 1000 TL bütçeyle kasa + hava soğutma almanız daha mantıklı olur.

Evet o dediğin mantıklı. Sırf soğutma için bütçem 1000TL kasaya da bir 500-600 çıkarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…