Merhaba arkadaşlar.
Ben oyunu yıllardır çok iyi bir sistemde ve diğer bütün oyunları keyifle oynuyorken, Knight Online'ı.
Kötü FPS ile oynamaya çalışanlardanım.
Sistem özelliklerimden bahsedecek olursam:
ASUS ROG STRIX OC 1080 Ti.
ASUS Crosshair VII Hero X470.
G.Skill 4x8 32 GB 3200 MHz RAM.
ASUS 240 Hz gsnyc 1080P monitör.
Sıvı soğutmam kasam güç kaynağım aklınıza gelebilecek her şeyi özenle topladığım bir sistem.
Son olarak işlemciye geldiğimizde, Ryzen 7 1800X'i 3 sene boyunca kullandım ve 1 hafta önce.
İşlemcimi değiştirmeye karar verdim. Kararımı verirken zamanımın büyük bir çoğunu Knight oynayarak geçirdiğimden Knight Online'da kendini kanıtlamış Intel'e geçme düşüncem vardı. AMD'den çok memnunken üstelik. Son olarak Ryzen 3000 serisinin tekli işlemci performansında Intel'i artık yakaladığını da biliyordum bu yüzden yine bir risk alarak Ryzen 3800X aldım. Yanılmıyorsam tekli çekirdek performansında Ryzen'in şu ana kadar yaptığı en iyi işlemci. İşlemciyi kurar kurmaz oyunu açtım ve ne yazık ki 1800X ile arasında gözle görülür bir fark olmadı. Maradon haritasında (Vega sunucusu) 1800X ile 28-30 FPS alırken 3800X ile 35 FPS alabiliyorum. PK alanında ise eski işlemcime göre 10 FPS civarı bir artış oldu. Eminim günümüzün en iyi işlemcilerinden biri olan 3800X'in performansı diğer oyunlarda harikadır. Fakat maalesef bu oyun özelinde yine hayal kırıklığına uğradım. Tecrübemi sizinle paylaşmak istedim...