$39 ürün gümrüğe takılır mı?

Reis bize 1 Nisan şakası yapmıyorsa vergisini versen de gelmeyebilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldığın yere mail atarak YunExpress ile gönderilmesini rica et ve ayrıca TCKN'i de yaz ve faturaya düşük girilmesini söyle. Zaten YunExpress düşük giriyor. Ancak sen yine de söyle YunExpress ile gelen kargolarımda hiçbirinde vergi ödemedim.

Temu AliExpress daha ne kadar temsilci yapabilir bilemiyorum. Ve ayrıca Temu'dan ve AliExpress'ten alınan ürünler şu an geçiyor.

Forumda bazılarının ürünleri geçmiş. Bende Temu'dan sipariş verdim.

Geçmişse geçmiştir, hayırlı olsun o zaman ne diyeyim? Ticaret bakanı değilim, haber veriyorum sadece.

@egemebb @Sameett arkadaş "fantechworld" isimli siteden aldım demiş. Orasıyla Temu, AliExpress bir mi bilmiyorum. Temsilcisi yoksa gelmeyebilir yine.

YunExpress'in temsilcisi var zaten oda palexpress. Zaten birçok IEM, klavye tarzı şeyler öyle geçiyor. Faturaya düşük giriyor YunExpress. Tabii bunu gümrük memurları fark ederse kötü şeyler olur .

Hangi kargo ile geliyor? Yun Express ile geliyorsa hallediyorlar diye biliyorum.

Neden bu tarz şeyleri araştırmadan alıyorsunuz anlamış değilim. Milyon tane konu var forumda.

Cahillik ettim YunExpress ile geliyor bildiğim kadarıyla faturaya düşük giriyorlarmış bilen var mı acaba?

YunExpress'in temsilcisi var zaten oda palexpress. Zaten birçok IEM, klavye tarzı şeyler öyle geçiyor. Faturaya düşük giriyor YunExpress. Tabii bunu gümrük memurları fark ederse kötü şeyler olur .

Evet temsilci palexpress ve YunExpress ile geliyor geçer mi acaba bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…