3900 TL Intel i5 6600K RX 480 Sistem Toplama

Bılmıs

Hectopat
Daha fazla  
zxczsdsa.jpg

Sistem uyumlu mu? Guzel mi oyun PC'si ıcın? Önerilerınızı elestırılerinızı ıletın. Tesekkurler.
  • Ekran Kartı: GTX 960 değil RX 480'dir. 900 TL'ye cıkacagı ıcın koydum. Sınerjı'den alırsanız 800 TL'ye alırsınız.
  • İslemci ise Intel i5 6600K
  • Anakart Z170 Kraıt Gamer x3

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 6600k yerine 6500 alabilirsiniz sadece oyun oynayacaksanız fazla fark yapmaz, ya da 6600 alıp kasaya bütçe ayırabilirsiniz, kasa olarakta tavsiyem Corsair 100R

Hocam corsair 100r siz de mevcutmu. Eğer inceleme yaptıysanız linki atabilir misiniz ? Merak ettiğim bir kasada.
Ne yazık ki elimde değil kasa :( Gönül isterdi ki olsun, fakat kaliteli bileşenlere sahip, geniş bir kasa olduğunu biliyorum. İnternette incelemeleri vardı sanırsam, illa ki vardır :) İsterseniz oradan bakabilirsiniz.

Anakart için H170'e de bakabilirsin.

Ayrıca işlemciyi i5 6500 yaparsan 8gb ram daha ekleyerek 16gbye ulaşabilirsin.

Dostum alışverişini yapabilirsen Sinerji'den yap. Vatan Bilgisayar çok pahalı. İşlemci olarak İ5 6500, anakart olarak B150 Gaming M3 almanı öneririm. Kasa olarak Dark N10 almanı öneririm, incelemesi mevcut Sosyal'de. İşlemci soğutucuya gerek yok. RAM'leri 2133 MHZ DDR4 16 GB yapabilirsin. Kalan parayı güzel bir monitör almak için kullanabilirsin. Bu arada, RX 480'in fiyatının 1000 TL olacağını düşünüyorum. 800 TL hayal gibi.

Dostum alışverişini yapabilirsen Sinerji'den yap. Vatan Bilgisayar çok pahalı. İşlemci olarak İ5 6500, anakart olarak B150 Gaming M3 almanı öneririm. Kasa olarak Dark N10 almanı öneririm, incelemesi mevcut Sosyal'de. İşlemci soğutucuya gerek yok. RAM'leri 2133 MHZ DDR4 16 GB yapabilirsin. Kalan parayı güzel bir monitör almak için kullanabilirsin. Bu arada, RX 480'in fiyatının 1000 TL olacağını düşünüyorum. 800 TL hayal gibi.
Cok tessekur ederım tavsıylelerın ıcın bu sıstem saten sınerjden :D
Tavsıyelerını dıkkatee alcam saol

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı