3900 TL oyun bilgisayarı toplama

Yok kimseye yakıştırma yapmadım, yapdıysam da kusura bakmasınlar. Ama karşı taraftan hiç anlayış da görmeyince, bi İntel yazdık küfür etmiş muamelesi gördük. Senin karırın ama ben önermem demek çok mu zor ki. İlle de AMD diye üstelemenin ne anlamı var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD işlemciler adına çok büyük bir çıkış yaptı.Sana Intel diyenler bu ryzeni görmemişir sanırım.Ekran kartını ister AMD ister Nvidia seç ona kimse fazla bir şey demez çünkü yakın rakipler lakin işlemci konusunda geleceği düşünen ve fiyat performans ürünü olan çoklu çekirdekte inteli ezip geçen Ryzen (AMD) serisini insanlar sana yardımcı olmak için öneriyor.Yoksa kimsenin bir çıkarı yok..
 
Biz neden AMD üzerinde üstelediğimizi biliyoruz; sebeplerimiz var, dayanaklarımız var. Sen neden üsteliyorsun? "Enişten önerdi." Unutmuşum
Peki eniştemi 20 yıldır tanıyorum, ya sizi. Yani tanımadıklarıma hemen güvenipte ilk öneride gidip 5-6 bin liraya sistem alır mıyım? İlk öneride tekrar yazayım da..

Teşekkür ederim, açıklamalı cevabınız ve anlayışınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…