3900 TL sistem toplama

Adsız Adam

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, hazır sistem satışı yapan bir siteden topladıkları hazır sisteme birkaç ilave yaparak aşağıda ki şekilde bir bilgisayar topladım, ağırlıklı olarak oyun oynuyorum CS:GO, PUBG vs. grafikerim, Photoshop, Illustrator, bazen Premiere ve After Effects işlerim oluyor. Aşağıda sistemin hem stok hem de eklediğim halini paylaştım, stok haline sitede CS:GO için 250 FPS girmişler 1080P ayarlar için. Aşağıda sistemin stok halini, geliştirdiğim halini ve arada kaldığım başka ürünlerini ekledim.
Geliştirdiğim hali: 3962 TL.

Sistemin hazır hali 2900 T, yandaki veriler ben yukarıdaki eklemeleri yapınca değişmedi, aşağıda stok hali bulunan sistemin işlemcisi i5 9400F, RAM adeti iki adete, GPU ise INNO 3D 1650 Super TWIN128BIT 4 GB'ye çıkarttım. Sonuç yukarıdaki görselde ki gibi oldu, sizce parasını hak eder ve kullanım amaçlarımda yeterli olur mu? Bu kadar artırmışken sitede bir de AMD 3500X'li bir sistem var ama onda ki FPS verilerine baktığımda göstediğimin stok hali bile ondan iyi gözüküyor buraya linkini ekledim, bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…