3900 TL'ye Sistem Önerisi

addayi3701

Hectopat

Bu sistemi almayı düşünmemdeki sebep alacağım montiorde Freesync özelliği olmasından kaynaklanıyor.

Bütçem monitör hariç en fazla 3800-3900 TL civarı. GTX 1060 3GB'lı sistem toplasam daha mı iyi olur? Karşılaştırmalara baktığımda bu RX 570'le aynı. Genellikle CSGO, PUBG, GTA 5 falan oynayacağım ve ileride RAM'i 16GB'ya yükselteceğim.

1 Haziran civarı alacağım bilgisayarı.Sizce ne yapayım? İlk kez bir bilgisayar toplayacağım. Gerçekten sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha fazla fps almak istiyorsan İntel alabilirsin. Ben öyle yapıcam staj bittikten sonra biriken paramla İntel'li bir sistem alıcam.

Hocam ben size yardım ettim. Neden tekrardan konu açma isteği duydunuz?

Oyun odaklı sistem alacak iseniz İntel ve Nvidia bir sistem daha yararlı olacaktır. Ryzen 1 sistemli oyunlarda drop yeme ihtimaliniz yüksek(Formlarda konular mevcut). Diğer taraftan ekran kartı Nvidia oyunlarda daha kararlı çalışıyor. 1060 alacak iseniz 6gb olanı alın. Şu zaman ki oyunlarda GPU 4GB altı yetersiz kalacaktır.

3GB Gayet yeterli neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Alınabiliyorsa tabi ki 6GB Alınmalı ama 3GB'da yeterli.

Arkadaşlar ben zaten arkadaşa yardım ettim. Arkadaş yanlışıkla 2 konu açmış. Ve ayrıca bu bütçeye GTX 1060 ekran kartı almak doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…