3900 TL'ye Sistem Toplama

Artenkross

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu benim yaptığım sistem:

4bin 1.PNG


Bu ise vatan personelinin 3900 tl ye bu sistem daha iyi diye bana tavsiye ettiği sistem:

4 bin 2.PNG


Sizce hangisini almalıyım. Nedeni ile açıklarsanız sevinirim :)
 
Son düzenleme:
Vatan kendi satmaya çalıştığı markaları sana satmak istiyor, sen de kendi sevdiğin markaları almaya çalışıyorsun. Arada devasa bir fark göremedim. Yine de senin seçtiğin markaları daha çok sevdim. Ve 650W şart değil. 500W da yeter o sisteme.
 
2 Sisteminde parçaları hemen hemen aynı. Bana kalırsa Vatan Bilgisayar'a gitmeden önce kendi sistemini kur. Ondan sonra oraya emin bir şekilde git. Çünkü şöyle bi olay var. Adam sana fiyatını haketmeyen bir sistem söyler. Seninde bilgin falan yoksa hemen alırsın. Sıkıntı orda. Oraya emin bir şekilde git sistemini al gel. Elma almaya gidip de armutla dönme.

Dediğim gibi 2 sistem de gayet iyi. Ama sistemin eksileri var.
  • Evga değilde MSI tercih et.
  • RAM'leri CL9 yap.( fiyat daha fazla olur ama 16 GB alma 8 GB CL9 al, daha iyi olur )
Bu söylediklerim dışında sıkıntı yok hayırlı olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli değil. Ramleri CL9 yaparsan iyi olur diye söyledim. He yapmasan bişe değişir mi ? Çok fazla bişe değişceğini düşünmüyorum.
 
RAM'leri CL9 yap demeseydin iyiydi :(
DDR4 RAM'lerde MHz değeri ile birlikte CL değeri de arttı, CL9'luk DDR4 bulamazsınız ama şu değerlerde RAM'ler bakabilirsiniz: 2400MHz CL 12-CL14, 2666MHz CL13-CL15. Bunlardan seçebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı