RM750X'i yerli yabancı çok fazla system build videosunda gördüm. TX850M hakkında bilgim yok ama yarı moduler o bilginiz olsun. Ayrıca Watt olarak kafanız takılmasın. Teknoloji zaten gelişiyor. Bugün 2080Ti'dan 2 kat güçlü bir kartı 2-3 sene sonra aynı PSU ile kullanabileceksiniz çünkü firmaların amacı ya performansı artırmak (aynı TDP ile) veya aynı performansı daha az TDP'de vermek. 750W çok çok rahat ileriye dönük olarak da size yeterli diye düşünüyorum.
RM750X'i yerli yabancı çok fazla system build videosunda gördüm. TX850M hakkında bilgim yok ama yarı moduler o bilginiz olsun. Ayrıca Watt olarak kafanız takılmasın. Teknoloji zaten gelişiyor. Bugün 2080Ti'dan 2 kat güçlü bir kartı 2-3 sene sonra aynı PSU ile kullanabileceksiniz çünkü firmaların amacı ya performansı artırmak (aynı TDP ile) veya aynı performansı daha az TDP'de vermek. 750W çok çok rahat ileriye dönük olarak da size yeterli diye düşünüyorum.
Fully modular, paracord sleeved cables, extremely low noise, and award-winning electrical performance combined with an elegant white housing on the new CORSAIR RM750x PSU family.
CORSAIR RM750x series fully modular power supplies are built with the highest quality components to deliver 80 PLUS Gold efficient power to your PC, with virtually silent operation.
www.corsair.com
Valla sitesinde 20 Euro fark var. Net yanıt veremem ama (bence) kozmetik.
@actanonverba Hocam Peki sizce Corsair mi SeaSonic mi, önerdiklerinizden?
Ayrıca bu iki önerdiğiniz PSU'ların gerekli güvenlik korumaları falan mevcut mudur? Kusura bakmayın pek anlamadığımdan soruyorum. İleride bir problem teşkil etmezler değil mi?
Ses düzeyleri ne alemdedir bu iki PSU'da? Yük altında çok ses çıkarıyorlar mıdır?
Son olarak 750W ile yine RX 580 civarında 2 Ekran Kartı çalıştırılır mı, aynı anda?
Yahut kaç W gerekir? Tahmin edebiliyor musunuz?