Godlike yerine Tomahawk gibi daha hesaplı bir seri toplasanız daha iyi olurdu. O PSU yerine de daha hesaplısını alsanız en kral PC'lerden toplardınız. Bir de "XT" serisi çok gereksiz. Onun yerine "X" serisi alsanız daha iyi olur.
GODLIKE yerine Tomahawk gibi daha hesaplı bir seri toplasanız daha iyi olurdu. O PSU yerine de daha hesaplısını alsanız en kral PC'lerden toplardınız. Bir de "XT" serisi çok gereksiz. Onun yerine "X" serisi alsanız daha iyi olur.
Biliyom XT'ye coğu kişi sacma diyor bende XT'yi 4300 TL ye aldım XT ilk cıktığında şu an X aldığım XT fiyatını geçti zararım yok XT alma sebebim 3950X alacakdım XT onun la aynı seviyede olduğu için XT aldım alma sebebim bu yani.
Bu paraya en iyisi bu PC fiyatları cıkmadan toplatım Haziran'ta başla dım toplamaya.
Tek ekran kartı almadım oda MSI 3080 Gaming X Trio satışa cıkmasını bekliyom.
Not kasa 5400TL en son stokta gördüğümde 9000TL'ye cıkdığını görtüm ve şu an stokta yok.
Anakart 5400TL'ye aldım
Uygun olduğunu buradan anlayabilirsin anakartın şu anki fiyadına bakabilirsiniz 7700 TL.
5400 indirimde aldım bir de 6000 TL'den kargoyla gelde ilk an şok oldum dev kasa yanında insan kücük duruyor o kadar deyim sen anla şu an stokda kalmadı maalesef iyi zaman da aldım Amazon'da 2 hafda önce 9 bin TL'ye satıliyordu oda satıldı kalmadı daha.
5400 indirimde aldım bir de 6000 TL'den kargoyla gelde ilk an şok oldum dev kasa yanında insan kücük duruyor o kadar deyim sen anla şu an stokda kalmadı maalesef iyi zaman da aldım Amazon'da 2 hafda önce 9 bin TL'ye satıliyordu oda satıldı kalmadı daha.