ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Moderatörlerin konuya baktığında ve onaylama kararını aldığındaki düşüncelerini merak ettim))
İlk moderatör k*rtçe yazmış.

-- --- .-. ... / .- .-.. ..-. .- -... . ... .. / -.. .- .... .- / -- .- -. - .. -.- .-.. .. / --. . .-.. -.. .. .-.-.-
-... .- -. .- -..-. -- .- -. - .. -.- .-.. .. -..-. --. . .-.. -- . -..İ-..-. .- --.-

Bu adamın boş mesajdan daha çok bize süspansiyonel mesajlar verdiğine inanıyorum ve gizli yoldan bize büyü yaptıgına kanaat getirmek istiyorum çünkü korkmaya başladım aşırı derecede bu yüzden bu durumu rehber öğretmenime bildirip destek alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat bozulmuş bir de bu eksikti. Nasıl düzelteceğim?

Technopat bozulmuş bir de bu eksikti. Nasıl düzelteceğim?
... --- .-. ..- -. ..- / -.. ..-- --.. . .-.. - -- . -.- / .. -.-.. .. -. / ---. -. -.-. . .-.. .. -.- .-.. . / ... .. ... - . -- .. / -... .. .-.. --. .. .-.. . .-. .. -. .. --.. .. / -.-- .- --.. .- .-. -- .. ... .. -. .. --.. .-.-.- / --- -. .- / --. ---. .-. . / -.-- .- .-. -.. .. -- -.-. .. / --- .-.. ..- .-. ..- --.. .-.-.-

-.-- .- -. .-.. .. .--.. / ... ---. -.-- .-.. . -.. .. -. .-.-.- / ---. -. -.-. . / -.. .-. .. ...- . .-. .-.. .- .-. .. / --. ..-- -. -.-. . .-.. / -- .. / --- -. ..- / ... --- .-. -- .- .-.. .. ... .. -. .-.-.-

-.-- .- -. .-.. .. .--.. / ... ---. -.-- .-.. . -.. .. -. .-.-.- / ---. -. -.-. . / -.. .-. .. ...- . .-. .-.. .- .-. .. / --. ..-- -. -.-. . .-.. / -- .. / --- -. ..- / ... --- .-. -- .- .-.. .. ... .. -. .-.-.-
--- -. ..- -. / .. -.-.. .. -. / .. .--.. .-.. . - .. -- / ... .. ... - . -- .. -. .. -. / -..- -.... ....- / -- ..-- / -.-- --- -.- ... .- / -..- ---.. -.... / -- .. / --- .-.. -.. ..- --.-. ..- -. ..- / -.. .- / -... .. .-.. -- . -.- / --. . .-. . -.- .. .-. .-.-.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…