3950 TL'ye GTX 1650S Sistem nasıldır?

330 TL Aerocool 500W'ye vereceğine 60 TL fazla verirsin, hem daha iyi bir marka/model alırsın hem de 550W alırsın. Sence de daha mantıklı değil mi? Sadece tavsiye ediyorum, karar senin, biz almıyoruz sonuçta.

SSD olarak da A400 istemezsen HyperX Fury modeline bakabilirsin, WD Blue serisine bakabilirsin.

Patriot Burst modeli de fena değil: https://assets.website-files.com/5c...55ffc176e_PBU240GS25SSDR Sku Sheet_042720.pdf

.
Bu mantıklı eğer o kadar iyiyse (dediğiniz kadar) 60 TL tabii ki toplama bakınca çok az gözükebilir ancak bütçem zaten kısıtlı bazen kuruşlar bile önemli oluyor gereksizse almak istemem ondan.
Ayrıca dediğim gibi R5 1600 AF 800 TL'ye bulunabiliyor ve 2500X'de 785 TL.
Neyse hocam sağ olun umarım doğru kararlar almışızdır ben bilgisayarı kurduğum zaman sonuçları söylerim.( eğer bu parçaları alırsam yani)
Neyse hocam sağ olun umarım doğru kararlar almışızdır ben bilgisayarı kurduğum zaman sonuçları söylerim.( eğer bu parçaları alırsam yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…