3970 TL'lik Sistem Topladım

yagmura17

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bir sistem topladım ve size tüm maliyetiyle parçaların modelleriyle yazacağım. Sizce kazık mı, normal mi, iyi mi aldım belirtir misiniz? İyi aldığımı düşünüyorum çünkü tek tek toplamaya kalkınca aradaki fark bayağı fazla oluyor. Uzatmadan yazıyorum görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
  • Lenovo D24F-10 24" 144Hz 1ms + FreeSync monitör (3 aylık, jelatinleri üzerindeydi)
  • Gigabyte B450M S2H (sıfır)
  • Neoforza 8 GB DDR4 3000MHz soğutuculu RAM (sıfır)
  • Sapphire RX580 Nitro+ 4 GB (2 aylık, sıfır gibi tertemiz gözüküyordu en ufak bir tozlanması bile yoktu ve şu an gayet güzel çalışıyor)
  • AMD Ryzen 5 1600 12nm version (sıfır)
  • FSP Raider 550W / RA550 80+ Silver + PSU kablosu (sıfır)
  • 4 RGB fan, gametech kasa (sıfır)
  • TP-Link WN722N Wi-Fi adaptörü (sıfır)
Arkadaşlar sistem kimine göre kötü kimine göre iyi olabilir. Benim sizlerden önerinizi almak istemem bu sistemin bana maliyeti 3970TL oldu. Sizce güzel mi alınmış, yoksa pahalı mı alınmış merak ediyorum. Teşekkür ediyorum.

Günümüz şartlarında güzel.
Peki güzel derken iyi sistem toplanmış anlamında mı yoksa Sistemin Reel Fiyatı, benim ödediğim paradan daha mı fazla ? Geçen gün bir site(ad vermicem) sadece kasasını ama Rx580 8gb versiyonunu 4K ya koydu.
Bu bütçede 144Hz'i sığdırmak çok güzel olmuş. İlerde RAM ve SSD eklerseniz tadından yenmez.
yazmayı unutmuşum 256GB sata ssd var
Açıkçası sistemim çoğu sisteme göre eskidir. Kart vs miladını doldurucak 2 seneye bence. Benim merak ettiğim fiyatının üstünde mi bir sistem topladığım

Evet günümüz için iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…