3999TL'ye ViewSonic VX2718-PC-MHD alınır mı?

Bütçe
3999TL

All The Way

Hectopat
Makaleler
1
Monitör
ViewSonic VX2718-PC-MHD
İtopya'nın sitesinde 3999TL fiyat etiketiyle satılıyor ve şu an için en ucuz 27" monitör durumunda. Görüşleriniz neler bu fiyata kaçmaz gibi duruyor ama bilemedim. Aklımda Lenovo G24-20 var aralarında sadece 300TL fiyat farkı var. RDR2, Forza Horizon 5, Witcher 3, AC: Odyssey tarzında oyunlar oynarım.

Fiyat farkı çok az diye arada kalmıştım zaten 1080p 27" dezavantajım olacak bir de 1k fazla vermeyi düşünmüyorum aradaki fiyat farkını verip Lenovo G24-20'ye tercih edilir mi onu merak etmiştim. Teşekkürler.

Ben bahsettiğiniz ekranı 2 gün önce 3999tl'ye Vatandan aldım. Full hd olmasının bir zararını görmedim. VA panel olduğundan azda olsa ghosting var fakat bahsettiğin oyunlarda hiçbir zararını göremezsin ki rekabetçilerde de performansını etkileyecek bir zararı olmaz. Ben inanılmaz memnunum. Renkler akıcılık görüntü tasarım 10/10. Hatta Vatan çalışanları bu fiyatta olmasına çok şaşırıp depoda kalan 2 adeti kendilerine ayırdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…