3A oyun tavsiyesi

Şahsi görüşüm yeni türlere yönelmeniz olacaktır. Arkham serisine hakimseniz Spider-Man size görülmemiş çok fazla şey sunamayacak tahminimce. Zira combat sistemi birebir aynı neredeyse. Kütüphanenizde hangi oyunların bulunduğunu bilmediğim için farklı türlerden spesifik bir oyun öneremem fakat God of War mı Uncharted mı sorusuna kişisel yanıtım Uncharted olurdu. Genel kalite olarak God of War çok daha yükseklerde ancak Uncharted'ın lineer yapısı, eğlenceli karakterleri ve bulmacaları daha çekici geliyor bana. Üstteki arkadaşın dediği gibi oynanış videolarına bakıp son kararı siz verin.

Aslında The Last of Us olsaydı direkt onu seçerdim de şu an bütçemi fazlasıyla aşıyor yaklaşık 2 hafta önce indirim varmış fakat kaçırmışım.
Tlou çok farklı türde bir oyun, fırsat bulunca al oyna direkt. Remastered'ı 300 saat oynadım, 10 defa bitirdim PS4'de. Part 2'yi de 250 saat oynadım, 5 defa bitirdim.

Bence remake almadan önce PC'ye rpcs3 indir ve ps3 versiyonunu oyna, ben orijinal oyunu remake'den daha çok beğeniyorum. Remake de birşeyler eksik, sanat tasarımı yok olmuş gibi.

Bence ilk sizin dediğinizi yapıp Uncharted alayım eğer beğenmez veya teknik bir sıkıntı ile karşılaşırsam iade eder farklı oyun alırım.

Hocam daha yeni aklıma bir soru takıldı Uncharted , Tomb Raider serisine benzer bir oyun mu çünkü ben Tomb Raider'ın 3 oyununu da en fazla 2,5 saat oynayıp silmişimdir Uncharted'da da böyle sorun olmasını istemiyorum.

Son düzenleme:
Hala aldın mı bilmiyorum ama God of War daha uzun süre oyalar.

PS Cafe'de ikisini de deneyimleme şansım oldu ve ikisi de birbirinden güzel oyunlar ve bende ikisini de almaya karar verdim bayram dolayısıyla elime parada geçtiği için bekletmek istemedim bu yüzden de GoW ve Uncharted'ı aldım şu an God of War oynuyorum depolama alanım yetersiz olduğu için Uncharted'ı GoW bittikten sonra oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…