S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 15 Mayıs 2020 #1 Şarj kablom bozuldu, yerine yenisini almak istedim. Baseus'un Halo modelini gördüm fakat 3A. Benim şarj aletim ise 5V 2A veriyor. Bir sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Şarj kablom bozuldu, yerine yenisini almak istedim. Baseus'un Halo modelini gördüm fakat 3A. Benim şarj aletim ise 5V 2A veriyor. Bir sıkıntı çıkar mı?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #2 Olmaz hocam. O, kablonun 3 ampere kadar taşıyabileceğini gösterir. Kablodan ister 2, ister 0.5 amper geçirin sorun olmaz.
Olmaz hocam. O, kablonun 3 ampere kadar taşıyabileceğini gösterir. Kablodan ister 2, ister 0.5 amper geçirin sorun olmaz.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 16 Mayıs 2020 #3 Firehorse MK II dedi: Olmaz hocam. O, kablonun 3 ampere kadar taşıyabileceğini gösterir. Kablodan ister 2, ister 0.5 amper geçirin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. İyi günler
Firehorse MK II dedi: Olmaz hocam. O, kablonun 3 ampere kadar taşıyabileceğini gösterir. Kablodan ister 2, ister 0.5 amper geçirin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. İyi günler