NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Temmuz 2021 #1 Daha bugün tamamlanmış malzemeler satılık. Hepsini kendim ürettim ancak param kalmadığı için satmam gerekiyor. Görsel olarak kötü duruyor ancak mekanik olarak hiçbir sorunu yok. Bu yüzden fiyatım bu kadar ucuz. İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com Edit: Ayrı ayrı parça satışı vardır. İsteğe göre siyah renk seçeneği vardır. Son düzenleme: 13 Haziran 2021
Daha bugün tamamlanmış malzemeler satılık. Hepsini kendim ürettim ancak param kalmadığı için satmam gerekiyor. Görsel olarak kötü duruyor ancak mekanik olarak hiçbir sorunu yok. Bu yüzden fiyatım bu kadar ucuz. İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com Edit: Ayrı ayrı parça satışı vardır. İsteğe göre siyah renk seçeneği vardır.