Ücretli 3D Baskı Hizmeti

Berrkay

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
9
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhabalar, hobi amacının dışında ek gelir de elde etmek istediğimden dolayı 3D tasarım-baskı hizmeti de vermeye başladım. Amacım herhangi bir rekabet ortamı oluşturup "seni geçeceğim, sen benden az kazan" tarzında amaçlarla değil; herkesin işi görünsün, memnun kalınsın amacıyla konuyu açıyorum. Direkt olarak tasarımcı veya mühendis değilim, kompleks tasarımlar biraz zorlayabilir, illaki bir şey uydurulabilir, onun için de anlaşılacak bir yol bulunabilir.

Halihazırda yaptığım satışlar mevcut, daha çok kişiye ulaşmak amacıyla Sosyal'e de açıyorum. Bastığım ürünlerinin kalitesini gösterebilmek amacıyla konunun altına ekleyeceğim. Hizmetten yararlanan kişiler de konu mesajı olarak düşüncelerini yazarsa memnun kalırım.

Ürün fiyatlarını olabildiğince konuda konuşmama taraftarıyım. Herkesin fiyat baremi farklı olabilir, mümkünse Discord, mail veya WhatsApp yoluyla konuşup anlaşmayı tercih ediyorum. Baskı süresine göre fiyatı önceden talep edebilirim, 6-8-10-12 saatlik baskı istenip sonrasında "yok ben vazgeçtim" durumunu yaşamayı kimse istemez, hoş bir durum da değil anlayışla karşılayacağınız üzere.

Ağırlıklı olarak Robo90 ve Nanelab kullanıyorum. 4 renge kadar aynı tabla üzerinde baskı alabilirim. Maliyet ve zaman da ona göre artıyor elbette.

Ayriyeten Yurtiçi Kargo ile anlaşmam da bulunuyor. Güncel olarak 130 TL kargo ücreti mevcut. (Mayıs 2025)

Halihazırda teslimatını gerçekleştirdiğim, kombinasyonları müşteriler tarafından seçilen ürünlerden bazıları:

WhatsApp Görsel 2024-12-04 saat 01.33.04_2b7bd335.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-04 saat 01.33.04_4fe16c7c.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-04 saat 01.33.04_5a5ff050.jpg

razer stand yesil4.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-04 saat 01.33.04_6a6433e0.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 12.27.04_de6543f7.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 12.27.04_e8debc01.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 12.27.05_07c3151b.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 12.27.05_f6ad705d.jpg

WhatsApp Görsel 2024-12-20 saat 12.29.19_c7fd5876.jpg

Discord: berrkay7
Mail: [email protected]
Instagram: berkaiser1
Kurumsal müşteriler için fatura kesebilirim, çalıştığım ofisin işi büyütebilmem için sağladığı imkanlardan birisi.

Son düzenleme:
Fiyatına göre baskı kalitesi oldukça iyi. Ben ne zamandan beridir Ryzen logosu istiyordum ve onu yaptırttım, logo için sağ olsun bir de stant uydurdu ve masanın üzerinde kullanıyorum şu an dekor için. Yanına da bir de GPU desteği yaptı ve gerçekten internetten aldıklarınız kadar kaliteli ve sağlam. Benim internetten ilk aldığım GPU desteğinde bile çapaklar falan vardı o derece diyeyim.

Berkay zaten ikinci el alışverişleriyle meşhur, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. :)

Uygun fiyata ve sorunsuz ulaştırdığı için ayrıyeten teşekkür ederim.

IMG_20241206_232802-min.jpg
IMG_20241206_233352-min.jpg

Ne zamandır uçak modeli istiyordum. Kendisine SR 71 ve Pi 3 model B için kutu ısmarladım. Baskı kalitesi iyi. Fiyatlandırma bütçe dostu. Genelde vida yerleri gibi ufak boşluklarda çapak kalır. Onu bile temizlemiş. Aynı özeni kargo ve ürün paketlemesinde görebiliyorsunuz.

SR-71 yaklaşık 24cm uzunluğunda. Baskı uzunluğu artıkça ısı farkından renk tonu uyuşmazlığı veya sarkma olabiliyor. Parçaların oturmasında büyük sorun. Geçmişte yaşadığım tecrübeler bu yöndeydi. Kendisinin bastığı modelde, baskıdan kaynaklı sarkma, parçaların oturmama veya renk tonlarında farklılık gibi durumlar yoktu. 2. beğendim nokta burası oldu.

maket ve pi 3 kutu.jpg

Gönderdiği hava filtresi anahtarlık için ayrıca teşekkür ederim. Bilader sabah takıp gitmiş. Fotoğrafa ekleyemedim 😀

Merhaba. Figür yapma şansınız var mı? Örneğin şunun gibi:

Eki Görüntüle 2388870

Zor olur derseniz daha kolay bir şeyler de bakabilirim ama önceliğim bu tarz figürler.
Tek renk olur, yakin zamanda recine makinesi aldim figur isine girmek icin. Henuz ulasmadigi icin fiyat veremiyorum, su anki yaziciyla da olabilir elbette ancak puruzsuzluk olmaz pek. Figur, kask vb deneme baskilarim yok henuz.

Tek renk olur, yakin zamanda recine makinesi aldim figur isine girmek icin. Henuz ulasmadigi icin fiyat veremiyorum, su anki yaziciyla da olabilir elbette ancak puruzsuzluk olmaz pek. Figur, kask vb deneme baskilarim yok henuz.

Peki tahmini bir fiyat söyleyebilir misiniz? Açıkçası çok bütçem yok ona göre hareket etmek isterim.

Peki tahmini bir fiyat söyleyebilir misiniz? Açıkçası çok bütçem yok ona göre hareket etmek isterim.
Tamamen isteginize bagli degismekte fiyat. Detayli olsun istiyorsaniz 0.2 mm nozulum mevcut, ama sureyi ikiye katliyor neredeyse, yine degisiyor bu durum. Model dosyasini atarsaniz bir bakayim. Dedigim gibi daha once talep olmadigi icin basmadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı