3 3D WORLD Femtopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Yakın zamanda 3D yazıcı aldım. Ürün basıp satmayı düşünüyorum. Piyasada nelere talep vardır? Önerebileceğiniz şeyler var mı?
Yakın zamanda 3D yazıcı aldım. Ürün basıp satmayı düşünüyorum. Piyasada nelere talep vardır? Önerebileceğiniz şeyler var mı?
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 8 Nisan 2021 #2 Thingiverse - Digital Designs for Physical Objects Download millions of 3D models and files for your 3D printer, laser cutter, or CNC. From custom parts to unique designs, you can find them on Thingive www.thingiverse.com Hocam burada bayağı örnek var bakabilirsiniz.
Thingiverse - Digital Designs for Physical Objects Download millions of 3D models and files for your 3D printer, laser cutter, or CNC. From custom parts to unique designs, you can find them on Thingive www.thingiverse.com Hocam burada bayağı örnek var bakabilirsiniz.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 25 Ekim 2021 #3 Benim bastırmak istediğim şeyler ve bunun için bana hizmet verirsen ve ucuz olursa anlaşabiliriz.
jeremymind Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #4 Squid Game ile alakalı biblo vs. olabilir.