3D baskı yapan site önerisi

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 84

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte)
İşlemci = Ryzen 5 7500F
Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5
Anakart = Gigabyte A620m s2h
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Kendi tasarımımı Blender üzerinden yapacağım ancak 3D yazıcım yok, bunları yazdırıp bana kargolayabilecek bir site var mı? Kapıda ödeme özelliği olursa iyi olur ama şart değil.

robo90.com yapıyor olması lazım nasıl bir parça olduğu hakkında bilgi verirsen bende yardımcı olabilirim hangi tür filament ile baskı almak istiyordun.

Ben kendim üretim yapıyorum yazıcıyıla eğer iletişime geçmek istersen mail verebilirim.

robo90.com yapıyor olması lazım nasıl bir parça olduğu hakkında bilgi verirsen bende yardımcı olabilirim hangi tür filament ile baskı almak istiyordun.

İlk defa alacağım ve modellemeyi de ilk defa yapacağım (3D yazıcı için) atari gibi gözüken bir kutumsu bir şey yapacağım sanırsam PLA olur kırılgan bir şey olur mu bilmiyorum ama çıt kırıldımda olsun istemiyorum içine Arduino koyup projede kullanacağım.

Ben kendim üretim yapıyorum yazıcıyıla eğer iletişime geçmek istersen mail verebilirim.

Sana özel bir tavır değil yanlış anlama ancak bilindik yerleri tercih etmeyi düşünüyorum.

İlk defa alacağım ve modellemeyi de ilk defa yapacağım (3D yazıcı için) atari gibi gözüken bir kutumsu bir şey yapacağım sanırsam PLA olur kırılgan bir şey olur mu bilmiyorum ama çıt kırıldımda olsun istemiyorum içine Arduino koyup projede kullanacağım.
İstediğin sağlamlıkta üretip dolap üzerinden gönderim sağlayabilirim. Hem ödemen güvenli olur hem kargon. mail: batu2087@gmail.com

Sana özel bir tavır değil yanlış anlama ancak bilindik yerleri tercih etmeyi düşünüyorum.

Planın güneş görmemesi lazım ve duruma göre çıt kırıldım olabilir PETG PLA'ya göre daha dayanıklı ve biraz daha esnek PETG kullanma daha iyi olabilir tabii ABS'ya da Asa'da bir seçenek. Dolap üzerinde ismim aynı satış yapıyorum normalde bende tabii sizin tercihiniz.

Tabiki sen bilirsin satışı zaten bende trendyol dolap üzerinden yapıyorum halihazırda o yüzden yazdım.

İstediğin sağlamlıkta üretip dolap üzerinden gönderim sağlayabilirim. Hem ödemen güvenli olur hem kargon. Mail: batu2087@gmail.com

Kararımı değiştirir isem senle görüşürüm sağ ol.

Planın güneş görmemesi lazım ve duruma göre çıt kırıldım olabilir PETG PLA'ya göre daha dayanıklı ve biraz daha esnek PETG kullanma daha iyi olabilir tabii ABS'ya da aşağıda bir seçenek.

Açıkçası çok büyük bir şey yapmayacağım fiyatında bayağı değişeceğini sanmıyorum ABS seçerim büyük ihtimal sağ ol.

Planın güneş görmemesi lazım ve duruma göre çıt kırıldım olabilir PETG PLA'ya göre daha dayanıklı ve biraz daha esnek PETG kullanma daha iyi olabilir tabii ABS'ya da aşağıda bir seçenek.
Petg en mantıklısı bencede hem sıcaklığa hem yüke dayanıklı bir malzeme

Robo90 yapıyormuş ama bana hızlı fiyat öğrenebileceğim site lazım. Aşağıdaki site güvenilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı