Kendi tasarımımı Blender üzerinden yapacağım ancak 3D yazıcım yok, bunları yazdırıp bana kargolayabilecek bir site var mı? Kapıda ödeme özelliği olursa iyi olur ama şart değil.
robo90.com yapıyor olması lazım nasıl bir parça olduğu hakkında bilgi verirsen bende yardımcı olabilirim hangi tür filament ile baskı almak istiyordun.
robo90.com yapıyor olması lazım nasıl bir parça olduğu hakkında bilgi verirsen bende yardımcı olabilirim hangi tür filament ile baskı almak istiyordun.
İlk defa alacağım ve modellemeyi de ilk defa yapacağım (3D yazıcı için) atari gibi gözüken bir kutumsu bir şey yapacağım sanırsam PLA olur kırılgan bir şey olur mu bilmiyorum ama çıt kırıldımda olsun istemiyorum içine Arduino koyup projede kullanacağım.
İlk defa alacağım ve modellemeyi de ilk defa yapacağım (3D yazıcı için) atari gibi gözüken bir kutumsu bir şey yapacağım sanırsam PLA olur kırılgan bir şey olur mu bilmiyorum ama çıt kırıldımda olsun istemiyorum içine Arduino koyup projede kullanacağım.
Sana özel bir tavır değil yanlış anlama ancak bilindik yerleri tercih etmeyi düşünüyorum.
Planın güneş görmemesi lazım ve duruma göre çıt kırıldım olabilir PETG PLA'ya göre daha dayanıklı ve biraz daha esnek PETG kullanma daha iyi olabilir tabii ABS'ya da Asa'da bir seçenek. Dolap üzerinde ismim aynı satış yapıyorum normalde bende tabii sizin tercihiniz.
Planın güneş görmemesi lazım ve duruma göre çıt kırıldım olabilir PETG PLA'ya göre daha dayanıklı ve biraz daha esnek PETG kullanma daha iyi olabilir tabii ABS'ya da aşağıda bir seçenek.
Planın güneş görmemesi lazım ve duruma göre çıt kırıldım olabilir PETG PLA'ya göre daha dayanıklı ve biraz daha esnek PETG kullanma daha iyi olabilir tabii ABS'ya da aşağıda bir seçenek.
Yazdır Gelsin ile 3D modelinizi yükleyin, anında fiyat alın. Kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı 3D baskı hizmetiyle projelerinizi kolayca gerçeğe dönüştürün.