quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 24 Mayıs 2024 #1 Ekteki gibi renk değişimleri yaşıyorum, makineyi aldığımdan beri ilk defa pla taktım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri IMG-20240524-WA0011.jpeg 280 KB · Görüntüleme: 77
Ekteki gibi renk değişimleri yaşıyorum, makineyi aldığımdan beri ilk defa pla taktım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Sebebi ne olabilir?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.962 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 quarest dedi: Ekteki gibi renk değişimleri yaşıyorum, makineyi aldığımdan beri ilk defa pla taktım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Marka nedir?
quarest dedi: Ekteki gibi renk değişimleri yaşıyorum, makineyi aldığımdan beri ilk defa pla taktım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Marka nedir?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 24 Mayıs 2024 #3 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Marka nedir? Genişletmek için tıkla... Microzey hocam. @Siyah Martı Son düzenleme: 24 Mayıs 2024
LeperFromNeverland Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 24 Mayıs 2024 #4 O baskı ne öyle dostum öyle baskım olsa paylaşmaya utanırım.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 24 Mayıs 2024 #5 LeperFromNeverland dedi: O baskı ne öyle dostum öyle baskım olsa paylaşmaya utanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam çözmek için paylaşıyorum zaten ayrıca sorun yalnızca pla da oluyor, sanırım çöpe sallayıp petg devam etmeliyim.
LeperFromNeverland dedi: O baskı ne öyle dostum öyle baskım olsa paylaşmaya utanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam çözmek için paylaşıyorum zaten ayrıca sorun yalnızca pla da oluyor, sanırım çöpe sallayıp petg devam etmeliyim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.008 Çözümler 86 25 Mayıs 2024 #6 Baskı ön izlemede hız ve akış görsellerine bakar mısın? Orada da aynı çizgiler mevcut mu?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 25 Mayıs 2024 #7 Siyah Martı dedi: Baskı ön izlemede hız ve akış görsellerine bakar mısın? Orada da aynı çizgiler mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Sabah bakıp haber veririm hocam, peki varsa ne yapmalıyız?
Siyah Martı dedi: Baskı ön izlemede hız ve akış görsellerine bakar mısın? Orada da aynı çizgiler mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Sabah bakıp haber veririm hocam, peki varsa ne yapmalıyız?
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 25 Mayıs 2024 #8 quarest dedi: Ekteki gibi renk değişimleri yaşıyorum, makineyi aldığımdan beri ilk defa pla taktım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hızdan dolayı olabilir fakat pek emin olmasam bile fandan veya filament bayatsa belki olabilir diye düşünüyorum.
quarest dedi: Ekteki gibi renk değişimleri yaşıyorum, makineyi aldığımdan beri ilk defa pla taktım ve bu sorunu yaşamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hızdan dolayı olabilir fakat pek emin olmasam bile fandan veya filament bayatsa belki olabilir diye düşünüyorum.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 25 Mayıs 2024 #9 leanardo di capriyo dedi: Hızdan dolayı olabilir fakat pek emin olmasam bile fandan veya filament bayatsa belki olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde hızdan kaynaklı olması gerek dediğin gibi fakat hız sabit, slicerden baktım. Siyah Martı dedi: Baskı ön izlemede hız ve akış görsellerine bakar mısın? Orada da aynı çizgiler mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Değil hocam. Elimdeki tek pla microzeydi sanırım microzeyden kaynaklı.
leanardo di capriyo dedi: Hızdan dolayı olabilir fakat pek emin olmasam bile fandan veya filament bayatsa belki olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde hızdan kaynaklı olması gerek dediğin gibi fakat hız sabit, slicerden baktım. Siyah Martı dedi: Baskı ön izlemede hız ve akış görsellerine bakar mısın? Orada da aynı çizgiler mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Değil hocam. Elimdeki tek pla microzeydi sanırım microzeyden kaynaklı.