Merhaba,
Merhaba ben depremler üzerine çalışan ve toplumun güvenliğini sosyal sorumluluk edinmiş gönüllüyüm aynı zamanda yazılım mühendisliği öğrencisiyim. Depremleri simüle ederek belli başlı araştırmaları yapmam gerekiyor (detaylı bilgi isterseniz seve seve paylaşabilirim). Bu bilgiler ile depremlerin etkilerinin minimuma indirilmesini görev edineceğim. Bu proje için belirli şartlara ihtiyacım var, aşağıda örneği verilen videodaki yapıya ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 2237186
1 (bir) adet yapı maketine ihtiyacım var. Maketin boyutun büyüklüğü çok sorun değil orta boyutlarda olabilir büyük olması işime yarar ama maliyeti çok arttırmasından korkuyorum öğrenciyim sonuçta, simülasyonda alttaki tablayı salladığımda (alttaki sallama işlemini görecek bir robot tasarlıyorum) üstteki maketin kırılması gerekiyor ama tabii ki sadece dağılacak, tamamen paramparça da olabilir şiddete göre değişir sadece parçalar tekrar birleştirilebilsin istiyorum ve mümkünse hep aynı yerden kırılmasın farklı yerlerden kırılsın istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim bilmiyorum. Benim için o binaların sürekli olarak yıkılması gerekiyor her seferinde farklı yerden farklı şiddette bu yıkılmalardan edindiğim verilerle çalışmamı gerçekleştirebileceğim ve bu projeyi hayata geçireceğim.
Bu bağlamda istediğim türde bir maket üzerine çalışabilir miyiz? Neler yapmam kimlerle iletişime geçmem gerekir, maliyet ne olur? Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.