Selam, 3D yazıcı almayı düşünüyorum ama tasarım ve çizim yapmak için bilgisayar mı yoksa tablet mi almalıyım, karar veremedim. Hangisi daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam, 3D yazıcı almayı düşünüyorum ama tasarım ve çizim yapmak için bilgisayar mı yoksa tablet mi almalıyım, karar veremedim. Hangisi daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sen cümleye "3b yazıcı almayı düşünüyorum"... diye başlamışsın ancak arkadaşlar olayı yanlış anlamışlar sanırım.
Tabletler 2 boyutlu çizim içindir. 3 boyut tablet programlarının yetenekleri kısıtlıdır, çünkü o incecik aygıtta 3 b ihtiyacı olan çipler sığdırılmaz, elektrik ihtiyacı karşılanmaz vesaire vesaire...
sen cümleye "3b yazıcı almayı düşünüyorum"... Diye başlamışsın ancak arkadaşlar olayı yanlış anlamışlar sanırım.
Tabletler 2 boyutlu çizim içindir. 3 boyut tablet programlarının yetenekleri kısıtlıdır, çünkü o incecik aygıtta 3 b ihtiyacı olan çipler sığdırılmaz, elektrik ihtiyacı karşılanmaz vesaire vesaire...
Apple'lar Windows ve Linux üzerindeki programlarla tasarlanıp üretiliyor, yani dünya Linux ve Windows üzerinde döner, reklamlarda apple; bu önerme yetmiyorsa, yaygın bir inanışa göre bir elma kadar değeri yok insanoğlunun.
Apple'lar Windows ve Linux üzerindeki programlarla tasarlanıp üretiliyor, yani dünya Linux ve Windows üzerinde döner, reklamlarda Apple; bu önerme yetmiyorsa, yaygın bir inanışa göre bir elma kadar değeri yok insanoğlunun.